İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan Hacı Osman Torun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Öğrencilerimizden okul spor takımlarında görev yapan sporcularımızı ücretsiz bir şekilde muane ettirdik.Desteklerinden dolağı Gazisomanpaşa Refleks özel tıp merkezine teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimizin farklı konulara yönelmeleri, araştırmalar yapmaları, kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmeleri, fikir üretme, antitez geliştirme yeteneklerini arttırmak amacıyla "Ülkelerin Kalkınmasında Eğitim mi Yoksa Para mı Önceliklidir?" konulu münazara etkinliği gerçekleştirildi.  Proğramda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz 9. sınıf öğrencileri arasında "Kur'an-ı Kerim Okuma", "Arapça", "Temel dini Bilgiler" başlıklı mesleki yarışma düzenlenmiştir. Emeği geçen Meslek Dersi hocalarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Eyüpsultan temizlik işleri genel müdürlüğüce profesyonel temizlik elemanları ile 2 haftada bir ayrıca  okulumuz temizlik elemanları ile de  her gün düzenli olarak teneffüslerde ve öğle aralarında çocuklarımıza daha temiz, daha hijyenik bir ortam sunmak için temizleniyor.

Kas

Sınıflarımıza farkındalık oluşturmak amacıyla şehit isimleri, bilim, medeniyet, hikmet ve sanat dünyamızın önde gelen şahsiyetlerin isimlerini verdik.

Kas

Öğrencilerimizin zihinsel sorgulama yapan, fikir üreten, proje kültürüne önem veren gençler yetiştirilmesine katkı sağlamak, geleceğin sahibi olarak gençlerin yaşam farkındalığının üretken bir yapı içinde ülke ve toplumun geleceğine fayda sağlayıcı niteliğe ulaşması, kaynak yönetiminde becerikli, toplumun ilerleme dinamikleri olan birlikte düşünme, paylaşma ve ortak hedef oluşturma gibi olgularla ilgili duyarlılıklarını arttırmak için  bilimsel projeler üretmeyi amaçladık. İlk olarak öğrencilerimizle alternatif enerji kaynaklarını  kullanarak güneş paneli çalışmasını gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz tekli letleri seri bir şekilde birbirine bağlayıp güneş ışığından faydalanarak güneş panelini oluşturup üretilen enerjiyle sınıfımızdaki dijital saati çalıştırdırdılar. Böylece öğrencilerimize yenilenebilir enerji kaynakları hususunda farkındalık kazandırıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler gününde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan programlara okulumuz öğretmenleri katıldı.Ayrıca okulca doğa yürüyüşünü Kemerburgaz Kent Ormanında okul yönetici ve öğretmenleri ile inceleme gezisinde bulunuldu.Eyüpsultan Belediye Başkanlığınca Okulumuz personeline ve öğretmenlerine karanfil dağıtıldı.Pasta ikram edildi.Aile birliğini temsilen okul müdürü Rüştü ÖZKER tarafından isme yazılmış kalemler hediye edildi.Türk halk müzüğü öğretmeni İsmail ÖZKER tarafından öğretmenlere sunuldu.

Kas

OKULUMUZ  ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ 'GELECEĞE NEFES İÇİN FİDAN DİKİMİNE BİZDE VARIZ' ETKİNLİĞİNE KATILDILAR.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN FATMA ZEHRA UÇMA VE SEVCAN AYDIN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE PEYGAMBERİMİZİN HZ.MUHAMMED (S.A.V.) EFENDİMİZİN DÜNYAYA TEŞRİFLERİYLE KONFERANS SALONUNDA PROGRAM YAPILDI.PROGRAMDA ÖĞRENCİLERİMİZ KURAN-I KERIM OKUDU.İLAHİLER SÖYLEDİLER.EZGİLERLE PEYGAMBERİMİZİN DOĞUŞUNU ANLATTIKLARI PRORAM DA OKUL MÜDÜRÜMÜZ GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMASINI YAPTI.