İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan Hacı Osman Torun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

İngilizce öğretmenimiz Elif İşlemecioğlu'nun rehberliğinde 9A(fen) sınıfı öğrencilerinden Eren Usta, Ahmet Emir Çiftçi, Abdulkadir Pamay, Mustafa Kır ve Abdullah Atılmış 'History of the Galata Tower and Interview with the tourists' projesini gerçekleştirdiler..

Bu proje öğrencilerimize dili kullandırıp kendilerine olan özgüvenlerini geliştirmeyi,  dilin iletişimdeki önemini, teorik olanı pratiğe dökerek eğlenerek öğrenmenin mümkün olduğunu amaçlar .. Öğretmenimize ve öğrencilerimize yaptıkları bu güzel çalışma için okul müdürümüz Rüştü ÖZKER teşekkür etti.

May

ÖSYM, 11 Temmuz 2021 tarihinde uygulanacak 2021-DGS başvuru kılavuzunu yayımladı. Sınava başvurular, 21 - 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

May

İstanbul Akademi dergisi için  Tıklayınız.