İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan Hacı Osman Torun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencimiz Muhammet Emin FİLİZ tarafından oluşturulan afiş çalışması ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yarışmaya katılmak üzere gönderilmiştir.

Kas

Okulumuz ile misafir okulumuz Eyüpsultan kız imam hatip lisesinin birlikte kutladığımız günümüze Eyüpsultan Belediye başkan yardımcısı Cevdet Yıldız Meslekte 41.yılını dolduran ocak ta emekli olacak olan okulumuz müdürü Rüştü Özker misafir okul müdürü Fatma Aktuğ her iki okulun öğretmenleri aile birlikleri proje birlikteligimiz alemdag Kuran kursu yöneticisi Hacı osman torun camii imam hatibi stk yetkilileri katılmışlardır.Başta şehit öğretmenlerimiz vefat eden ogretmenlerimiz emekli olan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK vefatının 85.yıldönümü münasebetiyle anma proğramı yapıldı.Sabah 9.05 de siren sesleriyle saygı duruşu İstiklal Marşının söylenmesinden sonra salon proğramına geçildi.Kuran tilaveti Belgesel şiir veciz sözler oratoryo ve günün anlam ve önemini beliten konuşmanın ardından proğramı hazırlayıp sunan Edebiyat öğretmeni Çiğdem Çağlayan emeği geçenlere ve öğrencilere teşekkür eden okul müdürü Rüştü özker in konuşmasının ardından proğram sona erdi.

Kas

Okulumuz öğretmen öğrenci veli aile birliği işbirliğı ile hazırlanan kermes malzemeleri Filistin Gazzeli kardeşlerimiz için satışa sunuldu.Elde edilen gönüllü bağışlar ilgili yardım kuruluşunun hesabına yatırılmıştır.Emeği geçen herkese Okul Müdürü Rüştü Özker teşekkür etti.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetin 100.yılı Türkiye yüzyılı kapsamında program düzenlendi.Saygı duruşu İstiklal Marşı Cumhuriyetle ilgili şiir belgesellerin videoları ve okul müdürü Rüştü Özker in Türkiye yüzyılı ve Cumhuriyetin anlam ve önemi ile ilgili kapsayıcı konuşmasıyla sona erdi.

Kas

Okul Müdürümüz Rüştü ÖZKER Okulumuzda bulunan 10 ortaokul 15 lise sınıfının tamamını ziyaret ederek 2023_ 2024 Eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek sınıf buluşmalarını gerçekleştirerek.Öğrencilerimizle hasbihal etmiş ve öğrencilerimizi dinlemiş onlara moral ve güven vermiştir.

Ekm

Eğitimci yazar Ramazan Kayhan Hoca öğrencilerimize KUDÜS ve MESCİD-İ AKSA hakkında konferans verdi soruları cevapladı. Kendisine teşekkür ederim.

Ekm

Eyüpsultan Kaymakamı Sayın İhsan KARA Bey ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Zeliha YILDIZ hanım öğretmenler odası buluşmaları çerçevesinde okulumuzu ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerimizle hasbihal ederek sorunları birebir dinleyip çözüm önerilerinde bulundular. Ziyaretlerine teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimiz, öğretmenleri Muhammed Metin Mirzade rehberliğinde Sirkeci garında düzenlenen dergicilik fuarını ziyaret ettiler.

Ekm

Okulumuzda sıfır atık kapsamında kullanılmayan atık durumundaki kâğıt cinsi malzemeler biriktirilip geri dönüşümde kullanılmak üzere 430 kg kâğıt toplanıp teslim edildi. Karşılığında 1300 TL aile birliğine kazandırıldı ayrıca okulun değişik yerlerine konan sıfır atik atık kutularında biriken kâğıt karton plastik metal cam şişe gibi maddeler de belediyenin ilgili birimlerine verilmektedir.

Eyl

Okulumuzla Eyüpsultan müftülüğü iş birliği projesi kapsamında Müftülük Vaizlerinden Salih Köse hocamız öğrencilerimize Peygamberimizin insanlara güzel ahlakıyla örnek olduğu ile ilgili öğrencilerimizle söyleşi yaptı. Program öncesi 15 Temmuz şehitlerimizle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Eyüpsultan müftülüğümüze teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrencilerimiz, Türkçe Öğretmeni Kader Temiz ve Edebiyat Öğretmeni Mehmet Bütün rehberliğinde belediyemizce düzenlenen kitap fuarını ziyaret ettiler. Kitapları yakından görüp alma imkânlarını da elde ettiler. Eyüpsultan belediyesine teşekkür ederiz.

Eyl

2023 -2024 Eğitim ve öğretim yılı sene başı ilk veli toplantımız Okul Müdürü Rüştü ÖZKER’in açılış için "Değerli velilerimiz toplantımıza hoş geldiniz" demesiyle başladı. Toplantıya yöneticiler öğretmenler aile birliğimiz ve velilerimizin yoğun katılımıyla yapıldı. Toplantıyla yeni müdür yardımcımız Salih Çalışkan Bey de ilk defa yönetici olarak aramıza katılmıştır. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah tan dileriz.

Eyl

Açılış programı, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı, Kuran-ı Kerim tilaveti ve Okul Müdürü Rüştü Özker’in “Sevgili öğrenciler okulunuza, evinize hoş geldiniz" demesiyle başladı. Ücretsiz kitapların dağıtımı, kıyafet durumu, yeni gelen 5.ve 9.sınıflara okulun tanıtımı, servis ve kantin... gibi durumlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun.

Eyl

Öğretmenler kurulumuzu yaptık. Yeni dönem için kararlarımızı aldık. Millî Eğitim Bakanlığımızca dağıtılan ücretsiz kitaplar hazır. Öğretmenlerimiz tüm branşlarda tamamlandı. Okul temizliği Eyüpsultan Belediye başkanlığınca yapıldı. Öğrencilerimizi bekliyoruz. Hayırlı olsun.