İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan Hacı Osman Torun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Öğrencilerimiz Coğrafya dersi kapsamında Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesinde bitki coğrafyası ve ekosistem konularıyla ilgili eğitimlere katıldılar.

Gezide öğrencilerimize Edebiyat Öğretmenimiz Merve KÜTÜKÇÜ ve Coğrafya Öğretmenimiz Yeşim TAPUR rehberlik ettiler.

Doğayı seven gençler yetiştirmek ümidiyle. Emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda ramazan ayı boyunca mukabele etkinliği yaptık.

Katkılarından dolayı okulumuz hafızları ve öğrencilerimize ve koordine eden Meslek dersi öğretmenimiz Muhammet Talha Baykara hocamıza teşekkür ederiz.

Mukabele etkinliğimiz okulumuz instagram hesabından canlı olarak yayınlandı. Ayrıca tüm mukabele kayıtlarımıza instagram hesabımızdan ulaşabilirsiniz.

Nis

Bin Aydan Hayırlı Kadir Gecemiz Mübarek Olsun...

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Mehmet Akif Ersoy konulu Hitabet Yarışmasında okulumuzu başarı ile temsil eden 11-B Sınıfı öğrencimiz Mehmet Efe CON birinciliğe layık görülmüştür. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zeliha Yıldız Hanım hediyelerini takdim ederek öğrencimize ve  öğrencimizi yarışmaya hazırlayan öğretmenimiz Merve Kütükçü'ye teşekkür etmiştir. Eyüpsultan ilçemizi yarı finalde temsil edecek öğrencimize başarılar dileriz.

Mrt

Alemdağ Kuran Kursu ile beraber düzenlediğimiz gelenekselleşen iftar programımızda bizleri yalnız bırakmayan değerli ilçe milli eğitim müdürümüz Sn. Zeliha Yıldız hanımefendiye ve Şube Müdürlerimiz, Osman Afacan, Serkan Akgöl ve Eyüp Toprak hocalarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca Ramazan'ın manevi ikliminde bizleri en güzel şekilde ağırlayan Alemdağ Kuran Kursu Müdürü Mustafa Büyükdinç ve emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarına, katılım sağlayan tüm öğretmen arkadaşlarımız ve kıymetli ailelerine teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Hacı Osman Torun AİHL olarak ramazan ayı etkinliklerinin ilkini gerçekleştirdik. Okulumuzda ramazanı huzur ve sevinç ile geçirebilmek niyetiyle öğrencilerimize çikolata ikramında bulunduk

Mrt

Okulumuzda  Coğrafya Öğretmenimiz Yeşim TAPUR  ve Matematik Öğretmenimiz Zehra Altunsoy rehberliğinde 21 Mart Ekinoksu tarihinde "Okuldan Uzaya Eratosthenes Deneyi 2024" kapsamında 1 metrelik çubuğun zeminde oluşturduğu gölgeyi kullanarak Güneşin geliş açısını ve Dünya'nın çevresini hesapladık.

Mrt

İstanbul Okul Sporları Oryantiring Gençler İl  Birinciliği Yarışmasında Gençler A ve Genler B kategorilerinde yarışmaya katılarak İlçemizi temsil ettik. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Coğrafya Öğretmenimiz Yeşim TAPUR ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Selami KARAÇOBAN'A teşekkür ederiz.

Mrt

1- 7 Mart Deprem Haftası kapsamında 10. Sınıf öğrencilerimiz Coğrafya Öğretmenimiz Yeşim TAPUR ile birlikte Kandili Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünü ziyaret ettiler. Burada deprem simülasyonuna girerek deprem anını deneyimlediler. Gözlem evindeki tarihi teleskop ile gökyüzü gözlemleri hakkında bilgiler edindiler.

Mrt

Milletimizin istiklali için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnetle, şükranla andık.

Çanakkale Zaferi’nin 109. yılı kutlu olsun.

Törende emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda "Kanayan Yaramız Filistin" konulu konuşma yapan değerli konuğumuz Sayın Tarık Sezai Karatepe'ye, emeği geçen herkese ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerin vergi bilinci kazanması adına okulumuzda, Vergi Bilinci Eğitimi sınıflarımızda izlenen videolar eşliğinde yapıldı. Katılmcılara ve destekleri için sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Afet Bilinci Eğitimi Semineri verildi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Onur Ayrancı tarafından öğrencilerin afet durumlarında yapmaları gereken ve kaçınmaları gereken davranışlar hakkında eğitim verildi.

Şbt

Allah Teala'nın dünyaya rahmetiyle tecelli ederek fecre kadar,

Bağışlanmak diyelen yok mu,  onu bağışlayayım!

Rızık isteyen yok mu, ona rızık vereyim!

Belaya duçar olan yok mu, ona afiyet vereyim! buyurduğunu bizlere müjdelemiştir.

"İbn Mace, İkamet, 191"

Tüm Müslüman aleminin Berat Kandili Mübarek Olsun.